BLN - Best Loan Network
Legyen a partnerünk! Mivel több a BLN? Írjon nekünk!

BLN: Best Loan Network

A BLN hitvallása, hogy Magyarországon létrehozzunk egy lehetőséget, azon becsületes és szakmájukat magas színvonalon művelő közvetítőknek, akik nem tudnak megfelelni az új törvényi előírásoknak.

A Best Loan Network Kft. 2007. november 8.-án jött létre. A kezdeti időszakban a cég két külföldi hitelközvetítő társaság irányítását végezte. Credithill SK és a Credithill Románia. A BLN 100%-os tulajdonosa a Credithill Kft., Magyarország meghatározó hitelközvetítő cége. A Credithill Kft. 500 milliós elkülönített tőkével áll a BLN mögött megadva ezzel anyagi stabilitását az elkövetkezendő évekre.

2009. októberében a készülő törvényi változások hatására a cég vezetése elhatározta, hogy a BLN Kft. alternatívát fog állítani azon vállalkozások számára, akik nem tudnak önállóan megfelelni a jogszabályoknak. 2009. novemberében megkezdődött a cég átalakítása, a törzstőkét megemeltük 50 millió forintra és elindult egy szoftveres fejlesztés, amely képes akár több ezer hitelközvetítő mindennapjait adminisztratív módon támogatni.

2011. novemberében egy új menedzser került a cég élére Finta Zsolt személyében.

Működés

A cég átalakításánál 2 fontos szempont volt szem előtt:

  1. Megfelelni a törvényi előírásoknak
  2. Megfelelni az etikai kódex elvárásainak

A Hpt-ben meghatározott előírások közül, a Tőkemegfelelés, szakmai (képzettség) elvárások, felelősségbiztosítási háttér, jogi háttér voltak a számunkra legfontosabb szempontok

  1. Megállapodást kötöttünk a Pepita Szakközépiskolával, az alvállalkozók OKJ-s szakképzésére, szervezett keretek között, magasan a legkedvezőbb áron.
  2. Jelenleg a BLN Kft. három jogi céggel működik együtt, ezen cégek díjmentesen dolgoznak a társaság alvállalkozóinak.

A banki etikai kódex fontos szerepet töltött be a cég stratégiájának kialakításában. Megfelelni a kódex elvárásainak nagy kihívás volt számunkra, de a Credithill 5 éves tapasztalatával és rendszereivel megoldottuk a problémát.

A BLN egy több tízmilliós informatikai fejlesztéssel létrehozott egy internet alapú rendszert a hitelközvetítői számára. Ez a rendszer BLN-CRM 1.0 néven látott napvilágot és folyamatosan fejlesztjük a jogszabályi változások alapján. Talán nem túlzás azt állítani, hogy európai szintű rendszer. Közvetítőink bárhol az országban, ha van internetes elérhetőség tudnak benne dolgozni.

A rendszer egyszerre kezeli az ügyfelek igényeit, internetes ajánlat kéréseit, az alvállalkozók adatait és jutalékait naprakészen, valamint banki nyomtatványokat. A legfontosabb azonban, hogy már az új törvényi előírásoknak megfelelően 3 ajánlatot készít az ügyfelek számára.
Mindezt egy programból tudják munkatársaink elérni.

Credo

A BLN hitvallása, hogy Magyarországon létrehozzunk egy lehetőséget, azon becsületes és szakmájukat magas színvonalon művelő közvetítőknek, akik nem tudnak megfelelni az új törvényi előírásoknak. Szeretnénk egy olyan céget sikeresen működtetni, amelyik tényleges hozzáadott értéket juttat a hozzá csatlakozó hitelközvetítőknek, mércét állítva ezzel a konkurens társaságok elé is.

Hitelközvetítés felsőfokon!

Az oldalt a BLN, Best Loan Network Kft. üzemelteti. Az oldallal kapcsolatosan minden jog fenntartva.
Az oldalon található bármilyen szöveg, szövegrész, kép vagy egyéb tartalmi és látvány elem
felhasználása csak a BLN Kft. előzetes írásos engedélyével lehetséges.
Tárhely szolgáltatás, honlapkészítés, rendszergazda szolgáltatás.