Hogyan épül fel a képzésünk?

Technikai alapok

Soft skillek

Tanulj nálunk és dolgozz velünk!

A képzés első hónapja után rögtön munkát is adunk! A továbbiakban a képzés és a munka párhuzamosan folyik, így elméleti tudásod gyorsan készpénzre válthatod. A munkádat folyamatosan segítjük és ellenőrizzük, hogy a fejlődésed folyamatos legyen.

Jelentkezem

Munkatársaink

Kik vagyunk?

A DevelopIT egy alulról építkező társadalmi vállalkozás, mely Salgótarján fiataljai számára piacképes web fejlesztői szaktudást biztosít. Csapatunk tagjai sitebuliderek, akik a szakmát az alapoktól tanulták meg, képzésük folyamatosan zajlik. Cégünk a learning by doing elvet követi, vagyis a tanulás mellett folyamatos a munkavégzés.

A DevelopIT alapítóinak célja, hogy Salgótarján fiataljai a városban maradjanak, megfelelő jövedelemmel és életpályával rendelkezzenek. Célunk, hogy megmutassuk kollégáinknak a jelen és jövő munkalehetőségeit, kitekintést adjunk a világban zajló technológiai folyamatokra, változásokra. Megismertetjük velük a webfejlesztés és az informatika adta távoli munkavégzés lehetőségeit. Az alapítók között, van közgazdász, informatikus, szervezetfejlesztési szakember.

Cégeknek

Mi a szolgáltatásunk?

Kiszervezett webprogramozó szolgáltatásokat kínálunk. Mindenünk a kódolás, bármiből HTML, CSS és JavaScript kódot csinálunk. Kollégáink átveszik a cégek fullstack fejlesztőitől az alap készségeket igénylő programozói folyamatokat, így tehermentesítik őket.

Miért érdemes minket választani?

  • Nem freelancerek vagyunk, hanem egy sitebuild munkákra szakosodott cég.
  • Kidolgozott folyamatink vannak.
  • Minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk.
  • Kollégáink munkáját projektmanager fogja össze és senior fullstack fejlesztő felügyeli.
  • Kollégáink szakmai képzése mellett egyéb készségeiket is fejlesztjük, úgymint ügyfél kommunikáció, időgazdálkodás, projektmenedzsment, csapatban való munkavégzés.

A weboldalkészítés folyamata

A weboldalkészítés folyamata

A weboldalkészítés folyamata

Elérhetőségeink

DevelopIT Nonprofit Kft.
E-mail: info@developit.hu
Telefon: +3630 786 6878, +3632 999 299
Adószám: 26143934-1-12
Cégjegyzék szám: 12-09-010003

 

Írjon nekünk!