Termékeink

aszalt-feketecseresznye.jpg
Aszalt cseresznye
aszalt-meggy.jpg
Aszalt meggy
aszalt-sargabarack.jpg
Aszalt sárgabarack
aszalt-szilva.jpg
Aszalt szilva

Fontos, hogy megismerjen minket, mielőtt vásárol tőlünk!

Szabóné Nagy Zsófi vagyok, üdvözlöm! Férjemmel közösen működtetjük családi gazdaságunkat. Szakmai elhivatottságunk vitt minket a gazdaság átvétele irányába és a mezőgazdaság szeretete.

Családunk 60 hektáron gazdálkodik, melyből 35 hektáron szilvaültetvény található, főleg a hazai nemes besztercei és stanly fajtákból tartunk, de ezek mellett egyéb fajtákkal is kísérletezünk.

Mint gazdák és őstermelők szembesültünk azzal, hogy maga a feldolgozás nélküli gyümölcstermesztés nem jövedelmező. Nap, mint nap látni elhagyatott gyümölcsösöket a falvak szélén elvadulva, mert nincs, aki jó áron átvegye a gyümölcsöt, a helyi kistermelők viszont nem tudják feldolgozni így kiszolgáltatottak a nagybani dömpingfelvásárlóknak, akik külföldön vagy itthon, de nem hazai cégek számára gyűjtik a gyümölcsöt feldolgozásra.

Önök is tapasztalhatták, hogy a hazai piacokon szinte egyáltalán nem, vagy elvétve találkozhatunk magyar termelő által előállított, minőségi aszalványokkal. Sajnálatosan külföldi, tengerentúli országokból importálják, ahol a technológia és a tartósítás miatt különböző adalékanyagokkal tartósítják azokat.

aszalo-uzem.jpg

Ezért döntöttünk úgy, hogy beindítjuk saját aszaló üzemünket és a magyar piacra minőségi magyar árukat fogunk termeszteni, készíteni és értékesíteni. Fontosnak tartjuk, hogy nem csak eladni szeretnénk, hanem értéket adni, értékesíteni a termékeinket.

Ezt a személeletet tükrözi weboldalunk is. Reméljük, hogy minden kérdésére választ talál nálunk termékeinkkel, alapanyagainkkal, a feldolgozással és velünk kapcsolatban is. Ha mégis úgy érzi, hogy valami hiányzik, valamit megkérdezne tőlünk, kérem, ne habozzon! Kattintson ide és írja meg kérdéseit! Küldetésünknek érezzük, hogy minden információt megadjunk Önnek.

Magyar gyümölcs, magyar piacra, egymást segítve!

...

Az oldalon szereplő képekkel és minden tartalommal kapcsolatban minden jog fenntartva. A tartalmak felhasználása csak előzetes írásos engedéllyel lehetséges.