• Modern konyhabútorok
    Élénk színek, fényes felületek, divatos formák, csapódásgátlóval ellátott szekrényajtók és fiókok. Ezek jellemzőek a modern konyhabútorokra... és persze bútorlapból készülnek, amit nálunk remek áron szabathat méretre. Vegye fel velünk a kapcsolatot és tudjon meg többet!
  • Kerti bútorok
    Különleges formák, egyedi minták valódi fából. Korszerű CNC gépeinkkel szinte bármilyen formát bele tudunk marni az anyagba. Ha máshol azt mondták lehetetlen, hívjon fel minket! Nagyobb tétel megrendelése esetén egyedi árat kalkulálunk Önnek!
  • Referenciák
    Tekintse meg referencia bútorainkat, melyek tükrözik mindazt, amit gyártósorainkon és korszerű gépeinken meg tudunk valósítani. Állítson minket kihívások elé: vegye fel velünk a kapcsolatot és küldje át terveit!

Elkészült weboldalunk

Címkék: fafor-land, szolgáltatások.

Weboldalunkkal célunk, hogy lehetőség szerint minél szélesebb körű tájékoztatást nyújtsunk látogatóinknak, megrendelőinknek, jelenlegi és jövőbeni partnereinknek tevékenységünkről és a Fafor-Land Kft-ről.

Ha weboldalunkkal kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése merülne fel, esetleg egy-egy témakörben bővebb tájékoztatást szeretne kapni, kérjük kattintson ide és írja meg nekünk!


Megalakult a Fafor-Land Kft

Címkék: bútorgyártás, fafor-land, lapszabászat.

Örömmel értesítjük tisztelt Látógatóinkat, hogy cégünk, a Fafor-Land Kft. 2012. december 07-én Majoros Sándor ügyvezető képviseletével a cégbíróság által bejegyzésre került.

Bővebben