Túlméretes szállítás - MN-Trans, M-Trans

Marosi Csaba

Marosi Csaba
Marosi Csaba
1990-ben alapítottam vállalkozásomat, melynek fő tevékenysége vasanyagok, építőanyagok forgalmazása, raktározására épült! Későbbiekben (2000) ezeknek az áruknak a beszerzésére, szállítására megvásároltuk első tehergépjárművünket és innentől kezdve a nemzetközi és belföldi árufuvarozás is profilunkká vált!

Azóta a partnereink igényéhez mérten bővítjük gépparkunkat és ma már elmondhatjuk, hogy bármilyen szállítási feladatot el tudunk végezni, meg tudunk oldani! 2006-tól hivatalosan bejegyzett M-Trans néven működik cégünk amellett, hogy egyéni vállalkozás formáját feladni kényszerültünk volna.

2006-ban egyetemi tanulmányai befejeztével fiam is közvetve csatlakozott cégünkhöz, de teljesen önálló vállalkozásként MN-Trans néven kezdte meg működését.

 

Marosi Norbert

Marosi Norbert
Marosi Norbert
2006-ban alapítottam meg vállalkozásomat, melyet MN-Trans néven jegyeztettünk be! Azóta folyamatosan fejlesztjük, bővítjük profilunkat, hogy új és régi partnereink folyamatosan bővülő igényeit és lehetőségeit ki tudjuk elégíteni, munkájukat meg tudjuk könnyíteni! Ehhez a legújabb és legmodernebb tehergépjárműveket használjuk. Sofőrjeink tapasztaltak, szakképzettek!

Fontos számunkra, hogy elégedettek legyenek partnereink a ránk bízott munkával!

Főbb tevékenységi területeink:

  • nemzetközi- és belföldi közúti árufuvarozás, szállítmányozás
  • logisztika
  • autódarú bérbeadás
  • orvosi és ipari gázok szállítása, forgalmazása
  • túlméretes és túlsúlyos áruk szállítása, útvonalainak biztosítása

Tehergépjárműveink nyomkövető és helymeghatározó rendszerrel vannak felszerelve, így biztosított számunkra és partnereink számára a rakomány nyomon követése, pontos helyének meghatározása!

Várjuk az Ön megrendelését is akár túlméretes szállítmányokra is! Kérje ajánlatunkat itt!

DAF UTA Schmitz Cargobull Linde