Pasi Blog

Ebben a városban nincs semmi lehetőség

Címkék: de szar az élet, hozzáállás.

Nem tudom mióta dívik ezt mondogatni. Nem tudom ki kezdte ezt mondogatni... de az biztos, hogy agyon kéne verni egy rozsdás kalapáccsal. Miért is ne?

Mert ha nincs itt semmi lehetőség, akkor minek itt élni? Amúgy meg máshol sem jobb... akkor ott is minek élni? Szóval igazából összességében minek élni?

Tovább


A legtöbb üzlet...

Címkék: üzlet, célok, vállalkozás.

A legtöbb üzlet azért megy tönkre, mert nincs eléggé átgondolt üzletpolitikájuk. A tulajdonosok ilyenkor zavarba kerülnek, amikor jön egy-egy lehetőségnek látszó jelenség. Futnak utána, meg is ragadják, de aztán egy másik lehetőség jön, ami után megint futni kell... mint kisgyerekek a pittypangos réten. Cikáznak egyik lehetőségtől a másikig és egy idő után teljesen megzavarodva állnak, hogy "basszus, de hát nem is ezt akartuk csinálni, nem ezért kezdtük el ezt az egészet".

Átgondolt üzletpolitika, hosszútávú tervek és célok.

Mit sem ér egy cég, vállalkozás ezek nélkül.


Hogyan változtasd át a nőt idális nővé?

Címkék: önfejlesztés, ideális nő, megtalálni, tökéletes nő, változás.

A nagy kérdés mindig az, hogy miért nem olyan tökéletes ez a nő, akivel éppen vagy, mint amilyennek megálmodtad? Ugyebár mindegyik nővel van valami gáz. Az egyik rendmániás, a másik folyton kijavít, megint másik nem szereti a kedvenc sorozatodat vagy állandóan csesztet valamivel, hogy csináld meg, vagy túl okos, vagy túl buta, vagy túl kicsi a melle, vagy túl nagy a melle, vagy nem akar orálozni, vagy egyszerűen csak büdöset szarik.

De miért nem tökéletes?! Mikor fogom már megtalálni a tökéletest, aki mindent úgy csinál, ahogy szeretném, akinek pont akkora a melle, amekkora pont jó, pont akkora a feneke, amekkora pont jó, aki pont olyan okos, akivel jól el lehet dumálni, aki bírja a kedvenc sorozatomat, aki szeret orálozni, sőt imádja...

Létezik ilyen egyáltalán?

Igen. Létezik.

Azt gondolom, hogy minden férfi számára létezik tökéletes nő, csak meg kell találni. A legtöbb pasi azért éri be kevésbé tökéletes nővel (és mellesleg a legtöbb nő ugyanezért éri be kevésbé tökéltes pasival), mert a tökéletes nőt megtalálni komoly munkát igényel.

Jah, munkát... jól olvastad.

Szóval az van, hogy álmodtál magadnak egy tökéletes nőt. Talán ismered is, csak éppen rád se bagózik. Megvan a tökéletes nő. A gond ezzel az egésszel, hogy a tökéletes nő, álmaid nője általában nem a te súlycsoportod. Ugyebár az ideális nő nem állna szóba olyannal, mint Te vagy.

A feladat adott: olyanná kell válni, akivel a tökéletes nő szóba állna. Nem, egyáltalán nem arról beszélek, hogy most aztán gyúrd ki magad, vegyél fel izompólót meg napszemüveget és kölcsön-BMW-ben dudálj rá rágót félig kitolva a szádból és ráordítva: "mizu maca, elvigyelek?". :-) No persze, akinek az ideális nő ilyenekre bukik, az meg is érdemli a sorsát :D

Egy a lényeg: ha még nem érted el a célod, az azért van, mert nem vagy olyan ember, aki el tudná érni azt. Meg kell változni, fejlődni kell, tanulni kell. Tedd magad jobbá, tanulj, fejlődj, változz és eléred a célod.

Aztán ez persze nem csak a nőkre igaz. Van egy sor ismerősöm, aki azon sír, hogy milyen nehéz az élet, a körülmények, a kormány, a gazdasági helyzet, a rohadék szomszéd, a polgármester... és amúgyis ez az egész ország... Bullshit. El kéne gondolkodni azon, hogy nem a sült galambot kell a szájba várni, hanem meg kéne mozdulni. Kicsi kezed kivenni a gatyából, farkat eltenni és végre elkezdeni tenni valamit.

Nem tudod mit lehetne tenni? Ajánlom, hogy keress rá ezekre:

  • üzleti ötletek
  • online pénzkeresés
  • adsense

...így indulásnak. A kormány nagyon leszarja, hogy te élsz-e vagy halsz-e. A gazdasági helyzet meg méginkább. Talán a szomszéd örülne neki, ha eltűnnél, de inkább ne add meg neki ezt az örömet. Ha semmi nem jut eszedbe, hogy miből lehetne pénzt csinálni, akkor jobb ha tudod, hogy nem vagy eléggé jó gondolkodó.

Olvass önfejlesztő könyveket. Fejlődj, tanulj, változz meg és növekedj!


A csajom tisztelete

Címkék: bunkó vagy, csajom, pasi blog, tisztelet.

Bár elsőre nem lényeges dolog, és még néhány nő úgy is tesz, mintha direkt élvezné, hogy alázzák... azért mégiscsak mindegyik azt szeretné, ha tisztelnék őt. Tetszik vagy sem, egyik nő sem vágyik arra, hogy a "csajod" legyen vagy úgy általában valakinek a "csaja" legyen.

A nő szeretne életed szerelme lenni. Szíved virágszála. Kedvesed lenni (bye Alexet meg majdcsak megüti valaki). A szerelmed, vagy egyszerűen csak Szépszemű.

A "csaj" tisztelete ott kezdődik, ahogy megszólítod mások előtt, vagy ahogy beszélsz róla másoknak, amikor Ő nem hallja. Ha csajnak hívod, akkor lehet, hogy menőnek hiszed magad, de szimplány csak bunkó vagy.

A képlet egyszerű: ha nem tiszteled őt, ő sem fog tisztelni téged. Ha nincs tisztelet a kapcsolatban, annak előbb utóbb csúnya vége szakad. Hidd el, sok ilyet láttam már.


Miért olyan egyszerű a legtöbb nőről lepattintani a pasiját?

Címkék: összes nő, figyelsz, pasi blog.

A legtöbb nőt nem értik meg. A legtöbb nőt nem hallgatják meg.

Most már ezt tudod, így tenni is tudsz ellene, hogy nálatok ez ne így legyen.

Egy apróság: ha azt hiszed, hogy pontosan megérted a párod minden dolgát, akkor tévúton jársz. Sosem fogod pontosan megérteni. Ő sem fog téged, de ez mellékes. A lényeg számodra, jóbarát, az, hogy igyekezz. Minden nap.

Nem elég az, hogy egy nap megérted őt, aztán utána megvolt a jutalomszex, legközelebb csak akkor foglalkozol vele, ha megint szex kéne. Ez dilettáns hozzáállás és rövid időn belül olyan feszültséget fog generálni a kapcsolatban, amitől az felbomlik. Persze, ha ez a cél, akkor ez is egy járható út... bár a szakításnak vannak kellemesebb és egyszerűbb módjai is.

Ha azt hiszed, hogy eléggé sokat hallgatod meg a párod, akkor téged nagyon könnyű lepattintani a nőről. Ezt a nőt egy okos férfi 1-2 hét alatt meg tudja hódítani.

Az összes... AZ ÖSSZES NŐ arra vágyik, hogy meghallgassák őt, hogy odafigyeljenek rá és megértésék őt.

Te, figyelj! Ha ma elkezded a figyelést és az első 5 perc után opálosodik a tekinteted, akkor tegyél fel egy kérdést. A meghallgatás és figyelés nem abból áll, hogy ő beszél, te meg nézel rá, mint borjú az új kapura.

A figyelés lényege a figyelés. Még ha nem is érdekel annyira, erőltesd meg magad és hallgasd meg, figyelj oda rá, hogy miről beszél, mert neki ez fontos. Ha a párod fontos neked, akkor jobban teszed, ha egy kicsit elkezdesz érdeklődi a témák iránt, ami neki fontos.

Nem nagyon, csak egy kicsit. A változás rövid időn belül érzékelhető lesz.


Ahogy a nők segítenek neked...

Címkék: idegesítő női dolgok, segítség.

...az néha kész hátramenet - gondolhatod. De ez nem így van. Egyszerűen arról van szó, hogy a nőknek amolyan sajátos értelmezésük van a segítésről. Főleg, ha arról van szó, ha pasiját segítse abban, hogy megértse mit szeretne elérni.

Nem véletlen az a sok vicc, ami az ilyen szitukra vonatkozik. A párod a legtöbb esetben szeretné, hogy segíts neki (tudod, a genetika és az ősi berögződések, hogy a férfi védelmezi a nőt és a többi... ez mind igaz).Szóval szeretné, hogy segíts, csak éppen nem tudja olyan egyszerűen elmondani neked, hogy mit akar elérni.

A leghatásosabb fegyver ilyenkor a türelem. Türelmesen hallgasd meg, értelmezd, amit mondott és a legfontosabb: mondd vissza neki, hogy "arra gondolsz, hogy ...." és itt elmondod, amit megértettél.

Csak a legutóbbi ilyen szitu, amit láttam.

Nő: Szivem, fel kellene tenni a polcot a falra.
Férfi: Oké. - majd nem történik semmi, mert majd később megcsinálja.

Az ilyen apróságokból balhé lesz. Ha egy ilyen meg kéne csinálni dolgot hoz fel egy nő, akkor beszéld át vele, hogy mit akar pontosan. A polcos példánál maradva meg kéne beszélni, hogy mikorra kell a polcnak a falon lenni, hol és hogyan szeretné a polcot a falon látni a nő és azt is, hogy a fúrás közben por fog kihullani a falból, ami az alatta lévő dolgokra esik majd és takarítani kell utána - ezt ki fogja megcsinálni?

Például így:

Nő: Szivem, fel kellene tenni a polcot a falra.
Férfi: Oké, gyere és nézzük meg, hogy hova kéred.
... nő jön és megmondja...
Férfi: Rendben, mikorra kéred?
Nő: Még ma.
Férfi: Ráér, amíg megcsinálom a dolgom? Kb 1 óra.
Nő: Igen.
Férfi: Oké, de majd készülj fel, hogy poros lesz alatta a fúrástól. Feltakarítok majd utána, ne aggódj.
Nő: Rendben van.

Papucs dolog az ilyen? Szerintem nem. Macsós dolog leszarni az ilyet? Lehetséges, de a echte macsók nem véletlenül állnak a táncparkett szélén az izompólójukban. A nőknek nem macsó kell, hanem olyan, aki segít nekik, aki megvédi őket és aki figyel rájuk.


A világ legidegesítőbb mondata, ami egy nő száját elhagyhatja

Címkék: figyelsz, idegesítő női dolgok, pasi blog.

Azt hiszem, ilyenből van egy pár... de ami engem a leginkább idegesít, amikor beszélgetek egy párral, teszek egy megjegyzést a saját kapcsolatomról, vagy ha ott a párom, akkor neki mondok valami kedveset; erre a másik pár nő tagja: "Figyelsz?"

Igen, itt megindul a pumpa felfelé... Most komolyan, szerinted melyik férfi fogja ebből érteni, hogy mit akar a nő? Kb egyik sem. Vagy legalábbis, ha mégis leesik, akkor sem azzal a jó érzéssel, hogy "Úúúú, ma is tanultam valamit, amit majd kamatoztathatok otthon". Na de nem is női oldal az érdekes...

Pasi oldalról, amikor ilyet mond egy nő, hogy "Figyelsz?", vagy "Remémem figyeltél?!"... nos ilyenkor jön el a pillanat, hogy el kellene gondolkodjál: mi a francot nem csinálok jól? Lehet, hogy el is gondolkodsz rajta egy röpke pillanatra, de aztán a beszélgetés fonala továbbvisz és hagyod a francba az egészt. Később pedig a nap folyamán sok dolog történik és totál elfelejted ezt az apró megjegyzést.

Pedig ez egy igen fontos jel. Azt mondja ezzel a nő: "Remélem figyeltél, hogy mit szeretnék én is kapni, hogy mi az amit én is elvárok és nagyon örülnék neki, ha ez nálunk is így működne!"

Szóval, amikor "Figyelsz?", akkor jobb lesz odafigyelned, hogy mire is mondta. Ha pedig abszolút nem vágod, akkor inkább kérdezz rá, olyan hangsúllyal, hogy ne érezze gúnyolódásnak, vagy támadónak: "Mit kellene észrevennem? Mire figyeljek?".

Lehet, hogy ez hülyén hangzik, de az első és legkomolyabb lépést tedd meg, ha jót akarsz magadnak és a párodnak. Ha komolyból gondolod a dolgot a nővel, akit mostantól a párodnak fogok nevezni, akkor este, amikor kettesben vagytok, mondd el neki, hogy ő mennyire fontos számodra és szeretnéd, hogy a kapcsolat köztetek a lehető legjobb legyen. Ezért szeretnél fejlődni és tanulni. Szeretnéd megtudni mire vágyik és aszerint jobbá tenni a dolgokat.

Ezzel két dolgot érhetsz el:

1. Totál hülyének fog nézni és elmosolyodik rajta, vagy kinevet. De nyugi, maradj teljesen higgadt. Ettől később majd leesik neki, hogy komolyan gondolod.

2. Segíteni fog neked.


Mi ez már megint?

Címkék: pasi blog.

Ez kérlek apám, egy olyan oldal, amin megmondom a frankót. Olyan dolgokról, amikbe nap, mint nap beleütközök. Látom az utcán, hallom a tömegben, jelen van a barátaim körében és a távolabbi ismerőseim körében is.

Ez pedig az, hogy a párod boldogtalan, elégedetlen, hülye megjegyzéseket tesz. Te pedig ezt nem tudod megfelelően kezelni, mert egyáltalán nem érted a lényeget az egészben.

Tudod, szar dolog szendvedni látni az embereket. Téged lehet, hogy még sosem láttalak, de ha látnálak szenvedni, akkor tuti nem lenne valami vicces. És a legfájóbb az egészben, hogy a megoldás annyira egyszerű, annyira kézenfekvő, hogy a legszívesebben jól tarkón vágnálak, hogy "vedd már észre vaze!". Amúgy nem vagyok egy Teréz anya típus. A legtöbb esetben nem nagyon érdekel mások bánata, főleg nem az ismeretleneké... de ez a jelenség már annyira elhatalmasodott, annyira ott van szinte minden párkapcsolatban, hogy már zavaró számomra.

Mivel sem a barátaimat, sem az ismerőseimet nem szoktam tarkón vágni (meg idegeneket sem), ezért ezt a blogot indítottam, mint békés megoldás. Ha elolvasod segít neked. Ha nem, akkor majd valaki másnak segít.