Cégismertető

KKV Ház díjátadó, Deák AttilaDeák Attila vagyok, a Silver 2009 Építő és Szolgáltató Kft ügyvezetője. A vállalatot már gyakorlott közgazdászként, de mindössze 25 évesen alapítottam 2009 júliusában. Középtávú célom az volt, hogy egy olyan versenyképes, minőségi komplex építőipari szolgáltatást nyújtó céget hozzak létre, amely meghatározó volument képvisel majd a salgótarjáni kistérségben. Motivált, hogy felépítsek egy olyan céget, amely saját piacán a legjobbak közül való a közepes nagyságú társaságok között. Szeretnék hosszú távon maradandót alkotni referenciáinkkal, és egy értékes brand-et kialakítani.

Generálkivitelezéssel, műemléktemplomok, közintézmények, társasházak, családi házak és lakások teljeskörű felújításával, áruházak, üzletek, gyárak szervizelésével, valamint homlokzati állvány bérbeadásával, továbbá a felmerülő piaci igényeknek eleget téve 2014-től már fenyő fűrészáru és homlokzati hőszigetelő rendszerek kis- és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

A cég alapfilozófiája és a fejlődés elengedhetetlen feltétele a folyamatos fejlesztés, a bővülő eszközpark, a növekedő gépjármű flotta, a modernizálás és az újítás a szervezet teljes dimenziójában.

 

Deák Attila
Ügyvezető