VOSZ T. Németh László Partneri Nívó Díj az Innovatív Üzleti Reggelinek

2017/10/15 Címkék: üzleti reggeli, salgótarján.

A 2017. október 14-én megrendezett VOSZ Príma Gálán a T. Németh László Partneri Nívó Díj elismerésben részesítette a VOSZ vezetősége az Innovatív Üzleti Reggeli rendezvénysorozatot, ami nagyon fontos elismerés számunkra és egyúttal jelzi azt is, hogy munkánk gyümölcse kezd beérni: a helyi vállalkozók felismerték és elismerik az üzleti reggelik hasznosságát, fontosságát.

Köszönjük!

A munkát újult lendülettel folytatjuk, így a következő Innovatív Üzleti Reggeli 2017. november 07-én lesz Salgótarjánban.

A helyszín a salgótarjáni Hello Café (régi nevén STÉCÉ Kávéház, még régebbi nevén Frei Cafe).

Jelentkezz Te is és mutasd meg a vállalkozásod!

22426437_1970046099936432_5792571919669070361_o.jpg


A hatékony bemutatkozás 3 pontja

2017/04/18 Címkék: üzleti reggeli, bemutatkozás, kapcsolatépítés.

 

Új üzleti kapcsolatok kialakítására, új üzleti partnerek megismerésére remek lehetőséget adnak az üzleti reggelik. Felfoghatod akár gyakorlásnak is nagyobb rendezvények, előadások, bemutatkozások előtt. Nyugiiii, nem mindenki vérprofi és kíváncsiak Rád, ezért mennek el ők is egy-egy ilyen rendezvényre. Sokan mégsem használják ki ezeket a lehetőségeket kapcsolatépítésre, mert félnek attól a pillanattól, amikor eljön a – sok kisvállalkozót próbára tevő – bemutatkozás rész.

18009286_120332000216252264_463859576_n.jpg

Írd le egy papírra azt, amit fontosnak tartasz elmondani magadról, a cégedről. De vigyázz, most nem értékesítened kell, hanem elmondani, hogy miben tudnál segíteni a résztvevőknek.

Ha ez megvan, akkor kivágjuk a fölösleges dolgokat a bemutatkozásból. Most nem érdekes a cégünk neve. Felesleges másodperceket rabolunk el a másik idejéből azzal, ha a cégnevünkkel akarjuk lenyűgözni. Ha nem ismeri a céget, feleslegesen próbáljuk megtanítani neki. Nem a céged neve a lényeg. Nem érdekes, hogy a cég hány éve létezik. Nem a cég életkora fogja meggyőzni az új kapcsolatokat, ez talán csak neked fontos. Nem érdekes a cég ilyen-olyan minősítése, díjazása, címei. Nem kellenek a közhelyek a minőségről, pontosságról, precizitásról, megbízhatóságról, versenyképes árról. Ezek közül egyik sem rólunk szól és most a saját, személyes bemutatkozásunkról beszélünk.

A lényeges 3 pont:

„Akkor mi az a fontos 3 dolog, amit el kell mondanunk ebben a rövid és tömör bemutatkozásban? Természetesen a nevünk után…

 1. MIT?

Mi az a téma, amivel foglalkozom? Miben vagyok szakértő? Minek a specialistája vagyok? Például: Marketing, pénzügy, pályázatok?

 1. HOGYAN?

Hogyan, milyen formában teszem elérhetővé a tudásomat, szolgáltatásomat, termékemet? Például: Értékesítek, tanítom őket, tervezek, viszont eladok, írok, szervezek?

 1. KINEK?

Kik a vevőim, ügyfeleim? Kiknek kínálom elsősorban a termékemet, szolgáltatásomat?

Hogyan tudom a célcsoportomat nagyon röviden összefoglalni? Hogyan kombináljuk?

A három pont sorrendje nem fontos, a lényeg, hogy ezek az elemek szerepeljenek a bemutatkozásunkban. Ha ezeket kombináljuk, akár 10-20 másodpercben is be tudunk mutatkozni és nem kell kiselőadást tartanunk, hogy a beszélgetőpartnerünk megértse, mit is csinálunk.

Szeretnéd kipróbálni a 3 pontos bemutatkozást élesben? Semmi akadálya, várunk Téged következő Üzleti reggelinken.

Mikor és hol?

A következő reggeli időpontja:

2017. április 21. 9:00

Salgótarján, STÉCÉ Kávéház


Miért van szükség az üzleti kapcsolatépítésre?

2017/04/11 Címkék: üzleti reggeli, kapcsolatépítés, salgótarján.

Az üzleti kapcsolatépítés az egyik legősibb marketing eszköz, ami soha nem megy ki a „divatból”, hiszen az emberek szeretik látni kivel kötnek üzletet, igénylik a személyes találkozót, fontos és meghatározó az első benyomás és persze a bizalom, amit csak így lehet megszerezni. Fontos megemlíteni, hogy ezeknek az üzleti reggeliknek (és nem csak azoknak) nem az az elsődleges célja, hogy a tagok csak egymás termékeit, szolgáltatásait vegyék igénybe, hanem az is, hogy segítsék egymást üzleti ajánlásokkal.

A találkozók általában 3 fontosabb részből állnak:

Minden tag és vendég röviden bemutatkozik: ki ő, és mivel foglalkozik a vállalkozása. Egy megjelent 10 percben bemutatja vállalkozását, hogy a többiek jobban megismerhessék és mélyebben is el tudjanak gondolkodni, hogy kit tudnának számlára ajánlani, vagy saját kapcsolatrendszerükben kinek lenne ő ideális partner. A kötetlen beszélgetések a kötelező programok után, ahol a számunkra „érdekes” és már korábban bemutatkozott emberekhez odamehetünk személyesen is bemutatkozni, beszélgetni.

Érdemes ezekre az eseményekre 30-40 névjegykártyát vinnünk, hogy akinek szüksége lehet a szolgáltatásunkra, termékünkre, akkor tudja hogyan/hol találhat meg minket.

Jó hír, hogy Salgótarjánban is könnyedén építgetheted kapcsolataidat.

Mikor és hol?

A következő üzleti reggeli időpontja:

2017. április 21. 9:00
Salgótarján, Stécé kávéház

Jelentkezem az üzleti reggelire!


Beikszelhetjük a 10. üzleti reggelit, az a baj

2016/08/18 Címkék: üzleti reggeli, 2016, nógrád megye, salgótarján.

Egy évvel ez előtt történt az eset, egy szép nyári napon Salgótarjánban egy népszerű kávézó teraszán, hogy elhangzott az alábbi beszélgetés:

- Tudjátok mi a baj? Az a baj, hogy itt nincs lehetőség.
- Tudjátok mi a baj? Az a baj, hogy mindenki sír, hogy itt nincs lehetőség, ezért elmegy innen máshova dolgoztatni, máshol vásárol, máshol üzletel. Pedig itt helyben is van egy csomó vállalkozó, egy rakás cég, akik tök jól működnek.
- Hm... de miért máshol dolgoztatnak?
- Az a baj, hogy ezek a vállalkozók nem is ismerik egymást, azt sem tudják, hogy a szomszéd utcában ott van egy asztalos, vagy hogy van a városban normális nyomda, webes cég, vagy tudom is én...
- Miért nem szervez valaki egy üzleti találkozót, ahol ezek összeismerkedhetnek?
- Ja... az jó ötlet lenne...
- Miért nem szervezzük meg mi?
- Igaz! Csináljuk meg!
- Csináljunk egy üzleti reggelit!

(Lehet, hogy nem pont így, de a lényeg ez volt.)

Nos, akkor nem gondoltuk volna, hogy ennyire népszerű és támogatott rendezvény sorozatot fogunk csinálni.

Itt az alkalom, hogy megköszönjük mindekinek a támogatás, legyen az szóban, írásban, egy vállveregetéssel, vagy Facebook megosztással! Nagyon hálásak vagyunk Nektek és nagy büszkeség, hogy számíthatunk rátok és bírjuk a bizalmatokat. Reméljük a jövőben tovább bővül a "reggelire járók csapata".

Ha szeretnél jelentkezni, kattints ide!

x.jpg


Sorban a kilencedi üzleti reggeli Salgótarjánban

2016/07/05 Címkék: üzleti reggeli, 2016, salgótarján.

Nikola Tesla (a horvát-szerb-amerika fizikus, feltaláló, villamosmérnök, gépészmérnök, filozófus) elgondolkodott a számok összefüggésén a kör szögeit illetően, majd arra jött rá, hogy a kört bármennyi egyenlő részre felosztó szögek számjegyeinek összege mindig kilenc.

Ha megfelezzük a kört, akkor a szög 180° lesz, ami 1+8+0 = 9. Ugyanígy osztható négy, hat, vagy bármennyi egyenlő részre, a szögek számjegyeinek összege mindig 9 lesz. De az egész kör is 360°-ból áll...

Ez csak mint érdekesség és talán a mérnök vállalkozóknak izgalmas is volt egy kicsit, a lényeg azonban, hogy a kilencedik üzleti reggelink a következő paraméterekkel rendelkezik:

Helyszín: Salgótarján, Karancs út 9., Galcsik Hotel
Időpont: 2016. július 22., péntek, 9.00

Itt tudsz jelentkezni!


A nyolcadik

2016/06/17 Címkék: üzleti reggeli, nógrád megye, networking, salgótarján.

Üzleti reggeli 2016. június 24-én, pénteken 9:00-tól a Galcsik Hotelben. Könnyed üzletszerzési lehetőség cégvezetőknek, új kapcsolatok és partnerségek kialakításának a lehetősége.

Az üzleti reggeli talán a legnyitottabb és az egyik legkellemesebb formális megbeszélés, amelynek az üzleti életben hagyománya van.

Miért éri meg eljönni?

 • Új kapcsolatokat szerezhet
 • Egyszerre több másik cégvezetőnek is bemutatkozhat
 • Tovább mélyítheti meglévő kapcsolatait
 • Pozitív hangulatban tölthet egy délelőttöt hasonló gondolkodású vállalkozókkal együtt

 

Jelentkezés itt!

 

Töltsön el velünk egy hasznos délelőttöt vállalkozása fejlődése érdekében, mert a mai világban a kapcsolatok többet érnek mindennél. Érdemes néha otthagyni a megszokott környezetet és egy finom, friss kávéval, inspiráló társaságban eltölteni pár órát.

Egy-egy ilyen találkozó hosszú távon nagyobb hatással lehet a vállalkozásának életére, mint az elsőre gondolná!

A 2016. június 24-én tartandó találkozónkat az OTP Bank Nyrt. támogatja.

1230644291.jpg


Idén a 4. Üzleti Reggeli 2016. április 21-én

2016/03/31 Címkék: üzleti reggeli, networking, salgótarján.

Még mindig sokan - bár egyre kevesebben - kérdezik a meghívottjaink közül, hogy miért éri meg eljönni nekik az Innovatív Üzleti Reggelire. (Akik már nem kérdezik, azok voltak már rendezvényünkön és megismerték az előnyeit.)

Számos rendezvényen felvetődtek Salgótarján és Nógrád megye aktuális problémái, amiket számtalan csatornán hallunk, látunk és folyamatos téma a közbeszédben. Több kezdeményezés is alakul ezen problémák megvitatására és a megoldások megtalálására. Ennek okán mindenkit szeretnénk arra kérni, hogy az Üzleti Reggeli renezvényeken fókuszáljunk az üzletkötésre, a többi résztvevő kapcsolatokkal, ajánlásokkal erősítésére. Ez a rendezvényünk fő célja.

Ennek megfelelően, ha Ön is eljön és bemutatkozik, akkor mindenképpen figyeljen oda a bemutatkozásában arra, hogy elmondja, milyen ügyekben keres partnereket, ügyfeleket!

Ön elmondja, a többiek ajánlanak Önnek kapcsolatokat.

Tudja, hogy kutatásokkal bizonyították, hogy Magyarországon 3 kapcsolaton keresztül bárki elérhető?

Bővebben olvashat erről a gondolatról előző cikkünkben.

Ha Ön érti ennek a jelentősségét, akkor érti, hogy miért fontos, hogy eljöjjön. Természetesen nekünk is fontos, hogy Ön ott legyen velünk a következő reggelin. Kattintson ide és jelentkezzen most!

A 2016. áprilisi üzleti reggeli időpontja: 2016. április 21., csütörtök, 9.00

Helyszín: Galcsik Hotel, Salgótarján, Karancs út 9.

networking.jpg

Az előző reggeliről:

2016-03


Networking Salgótarjánban

2016/03/01 Címkék: üzleti reggeli, networking, salgótarján.

Sokan kérdezik a meghívottjaink közül, hogy miért éri meg eljönni nekik az Innovatív Üzleti Reggelire.

Ön tudja hogyan működik a networking? Ha igen, akkor nem kell tovább magyarázzuk miért jöjjön el. Ha nem, akkor itt az ideje, hogy megismerje az üzletkötés leghatékonyabb módját. Nem keverendő össze a network marketinggel, ez egészen másról szól.

Tegyük fel, Ön ismer 100 másik vállalkozót. Tegyük fel ezek a vállalkozók ismernek további 100 olyan másik vállalkozót, cégvezetetőt, döntéshozót, akikkel azonnal össze tudják Önt hozni egy pár jó szó kíséretében. Számoljon utána: 100 vállalkozó * 100 kapcsolat = 10.000 ismeretség, amihez Ön hozzáférhet.

Mennyit érne meg Önnek 10.000 új kapcsolat döntéshozókhoz, vezetőkhöz?

Tudja, hogy kutatásokkal bizonyították, hogy Magyarországon 3 kapcsolaton keresztül bárki elérhető?

Ha Ön érti ennek a jelentősségét, akkor érti, hogy miért fontos, hogy eljöjjön. Természetesen nekünk is fontos, hogy Ön ott legyen velünk a következő reggelin. Kattintson ide és jelentkezzen most!

A 2016. márciusi üzleti reggeli időpontja: 2016. március 17., csütörtök, 9.00

Helyszín: Galcsik Hotel, Salgótarján, Karancs út 9.

networking.jpg


Üzleti reggeli, kapcsolatépítés

2016/01/25 Címkék: üzleti reggeli, 2016, salgótarján.

Önnek azért éri meg eljönnie közénk, mert

 • új kapcsolatokra tehet szert
 • partnereket, kivitelezőket találhat tervezett vagy folyamatban lévő munkáihoz
 • üzleteket köthet, ügyfeleket találhat
 • pozitív környezetben tölthet el egy órát, feltöltődhet és mosolyogva folytathatja munkáját

Az online regisztrációhoz kattintson ide!

business-breakfast-seminar2.png

A reggeliről

Időpont: 2016. február 12. (péntek) 9:00
Helyszín: 3100 Salgótarján, Karancs út 9.
Galcsik Hotel
A menü: Svédasztalos reggeli (tojás rántotta, felvágottak, croissant, vaj, juice, kávé, tea)
A reggeli ára: 2.900 Ft/fő

(Speciális étrendjét jelezze és igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.)

Az online regisztrációhoz kattintson ide!


16 vállalkozás kezdte együtt gondolkodva 2016-ot

2016/01/22 Címkék: üzleti reggeli, 2016, salgótarján.

2016 első Innovatív Üzleti Reggelijével 16 vállalkozás kezdte együtt gondolkodva egy reggeli kávé, tea mellett az évet.

Oké, tudjuk, az év már régen elkezdődött, de "a reggelik" esetében ez volt az első alkalom idén. S mert a vállalkozók híresen jó problémamegoldók, adódott is egy kis probléma a helyszín kapcsán. Ezt azonban 2 azaz kettő perc alatt sikerült is megoldani. A Fekete Bárány Étterem helyett a Den Café külön termében tartottuk a találkozót.

A találkozó első felében mindenki bemutatkozott és elmondta mivel foglalkozik. Nagyon nagy örömünkre úgy fest, hogy ez alkalommal is több üzlet köttetett, amelyek előre láthatólag tartós együttműködést eredményeznek majd.

12557087_10203856893262103_919942076_o.jpg

Az esemény második felében kötetlen beszélgetés formájában számos újabb üzletről, lehetőségről esett szó. Működik a terv, mi szerint a helyi vállalkozásokat csak a helyi vállalkozók tudják megerősíteni, s ehhez semmi mást nem kell csinálni, csak leültetni őket egy asztalhoz, hogy beszélgessenek.

Bővebben...


2016. első üzleti reggelije, kezdje jó társaságban az évet!

2016/01/03 Címkék: üzleti reggeli, 2016, salgótarján.

Kezdje Ön is azzal az évet, hogy eljön az üzleti reggelire és nem csak bemutatja cégét, hanem megismerkedik pozitív gondolkodású helyi vállalkozókkal! 1-2 percben mindenki mesél a saját cégéről, terveiről, céljairól és arról, hogy mihez keres ügyfeleket, partnereket, kivitelezőket. Jöjjön el Ön is 2016. első Innovatív Üzleti Reggelijére Salgótarjánban!

Az online regisztrációhoz kattintson ide!

kávé 2

A reggeliről

Időpont: 2016. január 22. (péntek) 9:00
Helyszín: 3100 Salgótarján, Kassai sor 6.
Fekete Bárány Étterem
A menü: Tojás rántotta, virsli, croissant.
A reggeli ára: 2.900 Ft/fő

(Speciális étrendjét jelezze és igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.)

Az online regisztrációhoz kattintson ide!


Online jelentkezési lehetőség

2015/11/16 Címkék: üzleti reggeli, online jelentkezés.

Hogy a kor alapkövetelményeinek megfeleljünk, biztosítjuk az online jelentkezési lehetőséget a salgótarjáni Innovatív Üzleti Reggelire.

Az online regisztrációhoz kattintson ide!

Reggeli online jelentkezés

A következő reggeliről

Időpont: 2015. december 11. (péntek) 9:00
Helyszín: 3100 Salgótarján, Kassai sor 6.
Fekete Bárány Étterem
A menü: Tojás rántotta, virsli, croissant.
A reggeli ára: 2.900 Ft/fő

(Speciális étrendjét jelezze és igyekszünk megfelelni az elvárásoknak.)

Az online regisztrációhoz kattintson ide!


Rólunk írták: Innovatív Üzleti Reggelit tartottak Salgótarjánban

2015/11/14 Címkék: üzleti reggeli, 3100.hu, rólunk írták.

Pénteken reggel első ízben tartottak Innovatív Üzleti Reggelit Salgótarjánban, tizenhárom helyi vállalkozás részvételével. A szervezők szándéka szerint a későbbiekben havi rendszerességgel folytatódik majd a program.

Az ötletgazdák – Winkler Balázs és Lehoczki Erik – a Rádió Focus szerda reggeli adásában műsorvezetői kérdésre elmondták: a létező, vállalkozókat tömörítő szervezetekhez képest az ilyen üzleti reggelik rugalmassága és kötetlensége lehet az, ami újdonságot jelent és új perspektívákat nyithat a közös gondolkodásban. Ennek létjogosultsága talán már az első alkalommal markánsan kirajzolódott.

innovativ_uzleti_reggeli_salgotarjan_2015_november_13_.jpg

Az első ilyen eseményre kevesebb mint húsz vállalkozót hívtak meg, végül tizenhárom helyi szereplő képviseltette magát, a szándékok szerint azonban a folytatásban nyitott lesz a lehetőség mások számára is a bekapcsolódásra. Mások számára is, de nem mindenkinek; nem szeretnének ugyanis „fiktív” cégeket, alvállalkozókat ki nem fizető cégek vezetőit a körben tudni – erre a jövőben is kifejezetten odafigyelnek majd.

Bővebben...