üzleti e-mail szolgáltatás, honlapkészítés, tárhely

az üzleti e-mail szolgáltatás - yemail

Előfordult már az Ön cégénél is probléma az e-mailekkel?

Kattintson ide megoldásunkért!

Üzleti e-mail küldés csomag ajánlataink

Miben más mint egy normál e-mail küldő rendszer?

A különbség megértéséhez kell egy pár alapvető technikai dolgot ismerni az e-mail küldő rendszerekről általánosságban.

Alapvetően az e-mail küldés úgy működik, hogy Ön megírja a levelet, a programja átadja az Ön levélküldő rendszerének, ami továbbítja a címzett levélküldő rendszeréhez. Manapság már minden valamire való rendszerben szűrik a beérkező leveleket, mert ahogy azt Ön is bizonyára tapasztalja, rengeteg szemét érkezik mindenkinek.

Tehát a szűrés a fogadó fél oldalán történik. A szűrésre sokféle eljárás létezik és egyik sem 100%-os, ezért általában több módszer kombinálásával teszik hatékonyabbá a szűrést.

A szűrésre egy bevett eljárás, hogy vizsgálják a feladó domain adatait, illetve az e-mail egyéb tulajdonságait. Ha ezekkel bármi hiba, bizonytalanság merül fel, akkor jó eséllyel a levél automatikusan megy a spamek közé.

Itt jön képbe a Business csomagban alkalmazott DKIM+PKI domain tanúsítvány és digitális aláírás használata, amivel igazolható az e-mail eredetisége. S mivel az eredetiség igazolt és hitelesen ellenőrizhető, a levél biztonságosan átjut a szűrőrendszeren.

Domain tanúsítvány és digitális aláírás nélkül a levél átmegy az összes szűrőn és olyakor bizony fennakadhat. Tanúsítvánnyal és aláírással ez kivédhetővé válik.

Mivel tud többet a VIP csomag, mint a Business?

Az előbbi ponthoz kapcsolódóan, térjünk vissza oda, hogy Ön rákattint az e-mail küldésre és a programja átadja a levelet az e-mail küldő rendszerének (SMTP). Jó eséllyel Ön is egy olyan szolgáltatónál bérel webtárhelyet, vagy internet hozzáférést, ahol sok száz, vagy akár sok ezer másik előfizető is van.

Tegyük fel, hogy egy másik előfizető számítógépét vírustámadás éri és az ő számítógépéről az Ön által is használt e-mail küldő rendszeren keresztül spam leveleket küldenek ki. Több ezret, tíz- vagy százezret. Ez egy átalgos eset.

Létezik egy RBL (Relay Block List) nevű folyamatosan, valós időben frissülő tiltó lista a levélküldő rendszerek címeivel, amelyekről spam leveleket küldenek ki. Ezt a listát a világ e-mail küldő rendszereinek adminisztrátorai frissítik.

A levél fogadásakor vizsgálják azt is - egyre több helyen -, hogy a feladó küldő rendszere szerepel-e valamelyik RBL listán. Ha igen, akkor a levél spamként kezelendő és sok esetben be sem fogadják. Automatikusan visszautasítják.

A VIP csomagban egy saját IP-címmel rendelkező levélküldő rendszert fog kapni tőlünk, amivel függetlenítheti magát a többi előfizető által végezett dolgoktól. Így megelőzheti, hogy más hibájából tiltó listára kerüljön cége levelezése.

Megrendelés

Vezetéknév:
Keresztnév:
Cégnév:
Székhely:
 
 
Adószám:
Telefonszám:
E-mail:
Domain név:
Csomag:
Csomag ára:26.000 Ft/év

Kiszolgáló beállítások

Protokol Kiszolgáló Port SSL port (ajánlott)
POP3 yemail.hu 110 995
SMTP yemail.hu - 465
IMAP yemail.hu 143 993

A felhasználó név a teljes e-mail cím.